Serre-aanbouw
Start Renovatie-verbouw Kunststof kozijnen Onderhoud Gratis woning Offerte Contact

 

Serre: kunststof of hardhout en aanbouw

 

 

 

Extra ruimte. Wilt u in korte tijd veel meer plezier en extra woonruimte in uw huis? Dan is het plaatsen van een serre / aanbouw de ideale oplossing. Of u nu een grotere woonkamer, keuken, gezellige zithoek, hobbyruimte of kantoorruimte wilt hebben, M.G.B. Bouw kan dit d.m.v. een serre / aanbouw voor u verwezenlijken.

 

Stijl en vorm. De stijl en vorm van uw serre / aanbouw zijn belangrijke beslissingen. Het ontwerp moet passen bij uw persoonlijke smaak en bij de stijl van het pand. Vaak gaan die twee samen. Word het art nouveau, modern, klassiek, Victoriaans of traditioneel? M.G.B. Bouw kan u bij de keuze vakkundig adviseren.

 

Een ander huis zonder te verhuizen.

Het is goed wonen in uw eigen woning , maar toch wilt u meer ruimte. Bij de meeste woningen kan door middel van een verbouwing extra woonruimte en comfort worden gecreŽerd. Zo komt er een oplossing voor vervulde woonwensen in uw eigen huis en in uw eigen omgeving.

Verhuizen kan zo achterwege blijven.

 

M.G.B. Bouw kan u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van uw woning.

Zodra uw wensen duidelijk op tekening staan en een werkomschrijving is gemaakt wordt door middel van een offerte vrijblijvend een aanbieding gedaan.

 

Alle werkzaamheden worden door M.G.B. Bouw in eigen beheer uitgevoerd. Ook bouwaanvragen en tekeningen worden door ons verzorgd.

Zie foto's van gerealiseerde projecten

Start Dakkapellen Sanitair Serre-aanbouw Erker Herinrichting